Accesorii

Firma DYACRIS OPTIK ofera, la comandarea ochelarilor, accesorii gratuite (toc si lavete), si vrem sa va dam cateva informatii pentru a mentine in conditi bune, timp indelungat ochelarii dumneavoastra.

Accesoriile destinate ochelarilor nu sunt multe dar sunt extreme de utile.

Nu sunt putini dintre dumneavostra ati avut surpriza de a pierde ochelarii de citit sau de a sparge lentilele acestora, o simpla rezolvare a acestor probleme ar fi snurul pentru ochelari: un accesoriu simplu deloc costisitor, care va ajuta sa aveti intotdeauna ochelarii la indemana. Snururile sunt variate ca model, puteti alege un model elegant din lant cu margele asortate, de diferite culori, sau daca doriti ceva simplu si discret puteti alege snururile de silicon sau ata.

Alte accesorii esentiale pentru intretinerea ochelarilor dumneavoastra este laveta si solutia de curatat lentilele, aceste doua accesorii va ajuta sa aveti in permanenta un ochelar curat fara a deteriora lentilele.

Tocul pentru ochelari este important pentru siguranta ochelarilor dumneavoastra, fie ca ii puneti in poseta, pe bordul masini sau in buzunar, daca ochelarii sunt depozitati intr-un toc corespunzator acestia nu se vor deteriora.

Despre noi

Noi, Dyacris Optik, oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor, printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Yoseo Design © 2023. All Rights Reserved