Servicii

DYACRIS OPTIK - OPTICA MEDICALA -

Daca in urma cu cativa ani, medicul optometrist folosea un refractometru manual pentru precizarea dioptriilor, tehnologia moderna pune la dispozitie acum o tehnologie mult mai simpla si de o acuratete mai mare. „Dioptronul sau autorefractometrul este un dispozitiv modern care masoara refractia oculara si in functie de aceasta optometristul poate prescrie ochelari. Aparatul trimite o raza de lumina pe fundul ochiului si masoara astfel refractia.

Mai mult, el imprima pe o hartie aceste masuratori care, interpretate de specialist, spun exact ce fel de dioptrii are nevoie pacientul. Simplu si rapid.

Pentru efectuarea masuratorilor, efortul din partea pacientului este minim. El trebuie sa sprijine barbia pe un suport si sa se uite fix intr-un obiectiv, fara sa clipeasca sau sa miste capul. In aceasta pozitie trebuie sa stea cel mult doua minute, pana cand aparatul isi face masuratorile.

Dioptronul prezinta doua mari avantaje: durata mica de investigare si acuratetea foarte mare. „In plus, el poate fi folosit indeosebi la copii, intrucat nu este nevoie de cooperare din partea acestora, iar ochelarii vor putea fi prescrisi mult mai usor acolo unde este cazul. La cabinetele care detin un asemenea aparat, investigatia cu dioptronul intra in pretul unei consultatii obisnuite. Unele autorefractometre fac si alte tipuri de masuratori, necesare pacientilor care opteaza pentru lentile de contact. Pentru acestia trebuie masurata raza de curbura a corneei. Dispozitivul care poate oferi aceasta informatie se numeste autokeratorefractometru.

Cu ajutorul echipei Dyacris Optik veti lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste alegerea ochelarilor a lentilelor corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

Despre noi

Noi, Dyacris Optik, oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor, printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Yoseo Design © 2022. All Rights Reserved