Despre noi

Despre noi

Noi, echipa „Dyacris Optik” – Optica Medicala Constanta, va uram bun venit printre paginile site-ului nostru, aici veti gasi o gama larga de produseservicii, si informatii despre optica medicala, optometrie cat si despre posibilele defecte de vedere de care suferiti.
Misiunea noastra este de a ameliora problemele vederii fiecarui client care trece pragul firmei noastre de optica medicala.

In septembrie 2009 a luat fiinta optica medicala S.C Dyacris Optik. S.R.L. Constanta, o optica dinamica care se extinde rapid si cauta noi modalitati de a satisface fiecare cerinta a clientilor nostrii, indiferent ca acestea constau in alegerea ramelorlentilelorlentilelor de contactochelarilor de soareaccesoriilor sau simple informatii cu legatura la nedumeririle clientilor.
Cu ajutorul personalului calificat in optica medicala si optometrie speram ca, clienti nostrii sa ia cea mai buna decizie in alegerea ramelor, lentilelor, tratamentelor aplicate pe lentile care sa corespunda fiecarei nevoi in parte.

Vrem ca prin munca si straduinta noastra sa oferim clientilor nostrii o experienta vizuala mai clara si mai frumoasa, obiectiv ce il putem atinge si cu ajutorul lentilelor tratate:

Fie ca defectul dumneavoastra de vedere este: miopiehipermetropieastigmatism sau presbiopie noi va vom ajuta, si vom face in asa fel incat sa inbunatatim vederea si confortul vizual al ochilor dumneavoastra, rasplata noastra cea mai mare este zambetul clientilor multumiti, atunci cand ne multumesc din suflet pentru eforturile noastre de a le face viata mai buna , mai clara, ne umplu inimile de pace si bucurie, pentru ca noi: optica medicala Dyacris Optik suntem optica familiei tale.

Despre noi

Noi, Dyacris Optik, oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor, printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Yoseo Design © 2022. All Rights Reserved