Ochelari de soare

Pe langa aspectul estetic, ochelarii de soare au un scop foarte important: protejarea ochilor de razele nocive produse de soare. Sunteti probabil constienti de faptul ca pielea trebuie protejata de soare, insa la fel de important este sa va protejati si ochii.

 

Ochelarii de soare trebuie sa ne protejeze de proiectiile razelor UVA si UVB, insa aceste standarde si brandul nu sunt lucruri obligatorii, ci doar optionale fiecarei persoane in parte. Totusi, cel mai indicat este ca ochelarii sa aiba o protectie de minim 70% impotriva razelor UVB si de minim 60% impotriva UVA.

 

In optica noastra gasiti ochelari de soare care sa ofere protectie de 98% pentru ambele tipuri de raze. Produsele de cea mai inalta calitate, dar si cele mai scumpe, sunt facute din policarbonati, sticla sau plastic(CR-39), despre care blocheaza razele UV in procent de 100%.

 

Toate produsele, comercializate de noi sunt originale, fapt garantat de importatorii unici in Romania a brandurilor expuse.

Despre noi

Noi, Dyacris Optik, oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor, printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Yoseo Design © 2022. All Rights Reserved