Lentile multifocale

lentila bifocalaBifocale – sunt acele lentile care au inserate pe aceeasi lentila atat dioptriile pentru vedere la distanta,
cat si pentru vederea la aproape (se coboara privirea spre obiectul de privit de aproape) astfel nu mai sunteti nevoiti sa purtati doua perechi de ochelari si sa le schimbati in functie de necesitati. Un dezavantaj al acestei solutii reprezinta faptul ca pastila pentru vederea de aproape este vizibila ceea ce face ca partea estetica sa fie putin in dezavantaj. Atentie la folosirea ochelarilor bifocali. In cazul coborarii sau urcarii treptelor, trebuie sa va orientati
privirea catre zona la distanta. Astfel, veti evita accidentele cauzate de privirea prin zona de aproape, unde imaginea este neclara si marita.

Degresive – lentilele degresive sunt destinate presbiopilor pentru vederea la aproape si intermediar. Sunt recomandate tuturor clientilor care nu doresc sa fie limitati de caracteristicile ochelarilor pentru aproape standard, oferind confort vizual maxim la distanta mica si medie.

Progresive – noua generatia de lentile progresive sunt recomandate persoanelor care au nevoie de ochelari pentru distanta, semidistanta si aproape, persoanelor active, dinamice si exigente.

lentile progresive

 

Aceste lentile permit vederea clara la toate distantele si au grad de adaptabilitate sporit fata de lentilele bifocale. In functie de calitatea lentilelor progresive (ne referim la latimea campului vizual pantru vederea intermediara si aproape) lentilele progresive au preturi incepand de la 200 Ron/buc. Ce trebuie sa intelegem este faptul ca vom avea o singura pereche de ochelari pentru toate distantele iar simpla miscare a ochilor ne va oferi un confort vizual pentru orice distanta unde vom privi.

Despre noi

Noi, Dyacris Optik, oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor, printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Yoseo Design © 2021. All Rights Reserved