Lentile de sticla (sticla minerala)

– putem spune ca sunt lentilele cele mai des folosite datoritalentile ochelari pretului mic, dar tendinta pentru perioada imediat urmatoare este sa piarda teren in favoarea lentilelor fabricate din materia plastic (lentile din sticla organica).
Lentilele de sticla (minerale) sunt rezistente la stergere, nu necesita o intretinere deosebita, dezavantajele acestor lentile fiind: se sparg, sunt grele ceea ce ne impiedica uneori in alegerea ramei de ochelari – ne referim aici la ramele de ochelari ce au prinderea in surub (capse) sau ramele pe fir. Montarea acestui tip de lentila pe rama este dificila, iar rezistenta ramei in timp ar fi serios afectata. In general putem opta pentru lentilele de sticla atunci cand dorim un ochelar de vedere ieftin si dioptriile prescrise au valori mici (pana la +/- 2,00 dioptrii).

Despre noi

Noi, Dyacris Optik, oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor, printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Yoseo Design © 2021. All Rights Reserved