Tratamente speciale aplicate lentilelor

Exista tratamente speciale care se aplica fiecarui tip de lentile si care inbunatatesc calitatea confortului vizual:

  • tratament antireflex – elimina reflexiile deranjante ale luminii artificiale (multiple straturi antireflex cu nuanţe diferite: albăstruie, albastru-verzui, verde, verde-auriu, maro-aurie);
  • Heliomat – optimizeaza calitatea vederii indiferent de conditiile de iluminare (natural sau artificial).
  • Tratamentul de durificare – conferă lentilelor o rezistenţă mult mai mare la zgârieturi comparativ cu lentilele convenţionale. Beneficiaţi astfel de menţinerea performanţelor optice ale lentilelor (confort optic) pe o durată mai mare de timp. Rezistenţa chimică a tratamentului reduce riscul deteriorării lentilelor la contactul accidental cu diferite substanţe (acetonă, alcool, fixativ).
  • Tratamentul hidrofob, oleofob si antistatic – reduce la minim aderenţa picăturilor de apă, a murdăriei şi a prafului pe suprafaţa lentilei. Astfel, lentilele rămân curate pentru mai mult timp şi se curăţă foarte uşor.

Despre noi

Noi, Dyacris Optik, oferim servicii profesionale cu ajutorul aparaturii performante, a personalului calificat si a produselor de calitate superioara.

Ochelarii de care aveti nevoie pot fi prescrisi mult mai usor, printr-o metoda de investigare mai simpla decat probatul la infinit al lentilelor.

Yoseo Design © 2022. All Rights Reserved